Wie is Peter de Graaf?

Nadat ik zeven jaar als groepsleider hebt gewerkt op verschillende groepen in de gehandicaptenzorg en jeugdpsychiatrie, ben ik in 2008 voor mezelf begonnen. Dit heb ik gedaan met het idee om jongeren individueel te gaan coachen en begeleiden. Momenteel voer ik dagelijks gesprekken met jongeren met uiteenlopende problemen. Ik maak in deze gesprekken gebruik van verschillende methodieken uit verschillende stromingen. Ik werk zowel cognitief als gedragstherapeut, lichaamsgericht en oplossingsgericht. Alles stem ik zo af dat het voor de jongere optimaal werkt.

In onze gesprekken staat de jongere centaal. Er wordt gekeken naar de oorzaak van de problemen en er worden oplossingen gezocht. Daarna gaan we concreet aan de slag hoe we deze oplossingen in de praktijk moeten brengen.

Ik ben aangesloten bij de Algemeen Beroepsvereniging voor Counselors. Dit betekend dat sommige verzekeraars de gesprekken vergoeden. Kijk in het bijgevoegde overzicht of je verzekeraar de zorg vergoed. Ik ben ook in het bezit van een AGB code.

Klik <hier> om het overzicht in PDF formaat te downloaden.